voorgevel

 

pagina printen

HIFU

ULTRASOUND FACELIFT

TWIJFEL JE OVER EEN FACELIFT, MAAR WIL JE LIEVER GEEN CHIRURGISCHE INGREEP , KIES DAN VOOR ULTRASOUND FACELIFTING

Ultrasouns Facelifting is de nieuwste behandelinnovatie op het gebied van huidverslapping uit Amerika. RESULTAAT MET SLECHTS 3 BEHANDELINGEN ZONDER HERSTELTIJD !

Doordat de huid op deze specifieke diepten wordt verhit, reageert de huid met een verhoogde aanmaak van collageen en elastine. In de 3 tot 6 maanden na de behandeling groeit de voorraad collageen- en elastinevezels, waardoor er verstrakking en lifting van de huid ontstaat. Herhaalbehandeling nr 2 is ideaal na 40 dagen. Terug 40 dagen later behandeling nr 3.

Een deelbehandeling van kaaklijn, hals, ogen of voorhoofd kan naar keuze gedaan worden, al dan niet in combinatie met een gezichtsverzorging. Vervolgens blijft het resultaat zeker 1 jaar, en in sommige gevallen zelfs 1,5 tot 2 jaar zichtbaar. Daarom is het zeker aan te raden de behandeling 1x per jaar te herhalen. 1 behandeling volstaat.

HOE WERKT HIFU ULTRASOUND FACELIFTING ?

Door gebuik te maken van microscopische echogeleiders is het met de UltraSound Facelifting mogelijk om op 3 verschillende diepten in de huid te behandelen. We kunnen de huid liften en verstrakken op 1,5 mm, 3 mm en zelfs 4,5 mm diepte ! Deze gigantische diepte waarop we werken is de exacte diepe huidlaag als waarop een chirurg een facelift uitvoert, dat maakt de UltraSound Facelifting zo uniek en effectief .

KAN HET RESULTAAT EXTRA GESTIMULEERD WORDEN ?

Door gebruik te maken van verschillende technieken kunnen we de UltraSound FaceLifting extra versterken.Zo zetten wij standaard ook de Wave behandeling (radiofrequentie ) in om de huid een extra boost te geven. Door gebruik te maken van de minder diepe technologie van de de Wave , kunnen we op meerdere huidlagen verjonging bieden. Zie het als een matras. Wanneer we de Ultra Face Lifting toepassen, kunnen we de veren die diep in de matras zitten verstevigen. Door gebruik te maken van de Wave kunnen we de matras oppervlakkig in de huid glad strijken. Samen zorgen ze ervoor dat de huidmatras er strak en stevig uitziet.

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT ?

De UltraSound FaceLifting kan in principe op ieder huidtype en iedere huidtint worden toegepast.

Er zijn echter wel een aantal situaties waarbij we de UltraSound FaceLifting om medische redenen niet toepassen, namelijk bij :

  • Zwangerschap
  • Recent gebruik van botox of fillers
  • Metalen protheses in het te behandelen gebied
  • Pacemaker
  • Bloedstollingsproblematiek
  • Bij chemotherapie/bestraling

VOEDINGSSUPPLEMENTEN

Deze zorgen voor een extra bijdrage bij de opbouw en vorming van collageen en elastine.

VEEL GESTELDE VRAGEN

WANNEER ZIE IK RESULTAAT EN HOELANG HOUDT DIT AAN ?

Sommige zien al enig effect onmiddellijk na hun behandeling, maar de uiteindelijke resultaten worden geleidelijk na 2-3 of zelfs 6 maanden zichtbaar.

De behandeling stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen waardoor resultaten per persoon kunnen verschillen.

Je leeftijd, huidtype en levensstijl bepalen hoelang het resultaat zichtbaar is (gemiddeld is dit 1 tot 2 jaar )

ZIJN ER BIJWERKINGEN ?

Direct na de behandeling kan de huid er een beetje rood uitzien maar dit verdwijnt binnen enkele uren . Sommige hebben last van lichte zwelling, tintelingen of gevoeligheid bij aanraking, maar deze bijwerkingen zijn mild en van korte duur . Er bestaat een klein risico op een blauwe plek.

KAN ULTRASOUND FACELIFTING EEN FACELIFT VERVANGEN ?

Ultrasound Facelifting behandelt de SMASlaag- dit is dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt. Ultrasound Facelifting geeft minder drastische resultaten dan een chirurgische facelift, maar is een goed alternatief voor personen die nog niet klaar zijn voor chirurgie of voor voor diegene die de effecten van een chirurgische ingreep willen versterken en /of verlengen .

HOE VOELT EEN ULTRASOUND FACELIFTING BEHANDELING AAN ?

Als de ultrasoundenergie wordt afgeleverd, zul je een lichte tot matige prikkeling voelen. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Het pijnniveau kan varieren van de ene persoon tot de andere.


Facebook